Privacy Policy | Security and Privacy | 888casino™
Tilbake

Retningslinjer for personvern for brukere

INNLEDNING

Selskapet (som definert i Brukeravtalen som gjelder for deg), tilbyr online gambling-tjenester (kollektivt «Tjenestene»). Selskapet utgjør en del av 888 gruppen selskaper («Konsernet», «vi», «vår» eller «oss»), som omfatter enheter nevnt under avsnittet "GRUPPEN".

Gruppen satser sterkt på å sikre brukernes forventninger med hensyn til personvern («Bruker(e)», «du» eller «dine»). Følgelig har vi utviklet disse reglene for personvern som skisserer vår databeskyttelsespraksis, herunder hvordan vi samler inn, bruker, avslører og beskytter dine personlige opplysninger, samt dine rettigheter i forhold til dine personlige opplysninger

I Retningslinjer for personvern kan du finne ut mer om:

  • GRUPPEN
  • HVA SLAGS INFORMASJONER SAMLER VI INN?
  • BETINGELSER FOR BEHANDLING AV PERSONLIG INFORMASJON
  • MINDREÅRIGE
  • HVORDAN BRUKER VI DEN INNSAMLEDE INFORMASJONEN?
  • MARKEDSFØRING
  • HVEM DELER VI INFORMASJONENE MED?
  • INTERNASJONAL INFORMASJONSOVERFØRING
  • TREDJEPARTS SPORINGSTEKNOLOGI
  • TREDJEPARTSTJENESTER
  • OPPBEVARING AV PERSONLIG INFORMASJON
  • DINE RETTIGHETER
  • HVORDAN VI SIKRER DIN INFORMASJON
  • ENDRINGER I PERSONVERN
  • SLIK TAR DU KONTAKT MED OSS

Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen nøye og bruke den til å ta informerte beslutninger. Ved å besøke Gruppens nettsteder, mobilapper eller andre elektroniske eiendommer, eller ved å opprette en konto gjennom Tjenestene våre, angir du herved at du har lest og forstått denne personvernerklæringen.

Hvis du bruker sportsveddemålstjenestene, vil din personopplysningsbruk også bli styrt av Kambis personvernregler fra vår tjenesteleverandør, Kambi. Kambi gir oss en risikoplatform for sportsveddemål og bistår i vurderingen av innsatser gjennom 888. Kambis personvernregler er tilgjengelige her.

KONSERNET

Gruppen består av følgende selskaper som alle er registrert på Level G (Office 1/4241), Quantum House, 75, Abate Rigord Street, Ta' Xbiex XBX 1120, Malta:

  • Virtual Digital Services Limited;
  • 888 Ireland Limited;
  • 888 Spain PLC;
  • 888 Denmark Limited;
  • 888 Sweden Limited;
  • 888 Portugal Limited;
  • 888 Virtual Marketing Services Italia Limited; og
  • 888 Romania Limited.

Gruppen inkluderer også følgende selskaper som alle er registret på 601-701 Europort, Gibraltar:

  • Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited; og
  • 888 UK Limited

Kontaktinformasjonen til hvert enkelt selskap finner du under seksjonen «HVORDAN TA KONTAKT MED OSS».

Gruppen tilbyr tjenester gjennom følgende applikasjoner og plattformer (Kollektivt som «Plattformer»):

  • Internett-steder, inkludert dette nettstedet;
  • Nedlastbare applikasjoner og programvare («Programvare»), som for eksempel applikasjoner som distribueres via mobile applikasjonsbutikker og skrivebordsprogramvarer for PC og Mac som kan lastes ned til datamaskinen din;
  • Ikke-nedlastbare online app-er (f.eks. flash-apper, HTML5-apper, osv.); og
  • Facebook-applikasjoner.

HVA SLAGS INFORMASJONER SAMLER VI INN?

V samler inn to typer informasjoner fra våre brukere:

  • Personlig informasjon

    Den første typen informasjon vi samler inn er informasjon som identifiserer eller som med rimelighet kan identifisere en enkeltperson gjennom en rimelig innsats («Personlig informasjon»). Personopplysninger som samles inn kan bestå av følgene:

    • Kontoopplysninger: Når du åpner en konto og registrerer deg for bruk av Tjenestene, blir du bedt om å oppgi enkelte personlige opplysninger slik som: fornavn og etternavn, e-postadresse, kjønn, fødselsdato, personnummer, alder, fysisk adresse, ID-nummer, skattekode, telefonnummer og yrke. I tillegg kan vi samle inn visse opplysninger etter behov i henhold til ulike regler for pengespill, i tillegg til "Kjenn kunden din" (“KYC”) og "Anti-hvitvasking" (“AML”) regulatoriske krav, som kilden til midlene dine.
    • ID utstedt av myndighetene: I visse tilfeller vil du være forpliktet til å tilveieskaffe en kopi av et offentlig utstedt identitetskort for verifikasjonsprosessen. Vær oppmerksom på at denne informasjonen er nødvendig for enkelte av våre tjenesters funksjoner.
    • Gaming-informasjon: for å kunne levere tjenestene registrerer vi automatisk diverse informasjoner tilknyttet kontoen din og bruk av våre tjenester, også i forhold til dine transaksjoner, innskudd, saldo spill, utbetalinger, bonuser og gevinster. Vi samler også informasjon om potensielle spilleproblemer eller -avhengighet, basert på dine spillmønstre på tvers av våre tjenester, for å sikre et ansvarlig spillmiljø i henhold til lovkravene.
    • Økonomisk informasjon: For at du skal kunne nyte samtlige av tjenestenes funksjoner (f.eks. satse penger, gjøre innkjøp, spille i turneringer, osv.) må vi samle inn informasjoner fra deg, som din valuta, ditt kredittkortnummer og bankkontoinformasjon.
    • Frivillig informasjon: Vi samler også inn opplysninger som du gir oss frivillig, for eksempel informasjon oppgitt av VIP kundene våre. Dette kan skje gjennom at du for eksempel responderer på kommunikasjon fra oss, kommuniserer med oss på e-post eller deler ytterligere informasjon om deg selv gjennom bruk av våre Tjenester, slik som chattefunksjonen eller i spill. Dette inkluderer informasjon du er villig til å dele med oss for å forbedre og utvikle vårt forhold til deg, samt for å opprettholde stratifiseringen fra våre tjenester (for eksempel informasjon om din sivilstand og familie, dine hobbyer og interesser, og annen informasjon du deler med oss gjennom spørreundersøkelser).
    • Enhetsinformasjon: Vi samler spesifikke typer tilkoblingsdetaljer og informasjon med hensyn til enheten, programvaren eller maskinvaren som kan identifisere deg, for eksempel: enhetens unike identifikatorer (for eksempel UDID, IMEI og MAC-adresse), fingeravtrykk for nettleser, IP-adresse og geografisk plasseringsdata.
    • Telefonsamtaler: Vi registrerer eller overvåker telefonsamtaler med kundestøtte, opplæring og-eller sikkerhet.
    • Arrangementer: under arrangementene våre gjennomfører vi intervjuer og tar bilder og videoer, som kan inneholde deltakere, høyttalere, sponsorer eller utstillere. Når bilder og videoer tas som viser deg som en deltager, høyttaler, sponsor eller utstiller, kan vi bruke disse bildene og videoene for salgsfremmende formål. Vi kan også bruke ditt intervju for salgsfremmende formål (for eksempel ved å sitere).
    • Sosiale nettverk: Når du registrerer deg gjennom en sosial nettverkskonto (for eksempel Facebook-kontoen din), for å bruke tjenestene eller koble din spillerkonto med en slik konto, vil vi ha tilgang til grunnleggende informasjon fra din sosiale nettverkskonto, for eksempel navn, fødselsdato, profilbilde og venneliste, samt informasjon du har gjort offentlig tilgjengelig på en slik konto.
    • I tillegg kan du når du bruker tjenestene, være i stand via ditt sosiale nettverk til å bruke «Inviter en venn» til å bruke Tjenestene. Skulle vedkommende godta invitasjonen din, kan vi hente personlig informasjon fra ham/henne, som blant annet: navn, e-postadresse, telefonnummer og fødselsdato. Vi vil bruke Personopplysninger for de formål som er angitt her, og avsløre slik informasjon til tredjepart som beskrevet i disse Retningslinjer for personvern.
    • Informasjon vi samler inn gjennom tredjeparter: Vi samler inn personopplysninger fra tredjeparts tjenesteleverandører,som for eksempel informasjon om kreditthistorikken din fra kredittbyråer og annen økonomisk informasjon som er relevant for levering av tjenestene, samt opplysninger som samles inn for p bekrefte din identitet og forhindre svindel eller ulovlig aktivitet.
  • Ikke-personlig informasjon

    Den andre typen informasjon vi samler inn er ikke-identifiserbar informasjon som gjelder en bruker/brukere, som kan gjøres tilgjengelig eller samles inn gjennom brukerens bruk av tjenestene ( «Ikke-personlig informasjon»).

    Ikke-personlig informasjon som samles inn består av teknisk informasjon og aggregert bruksinformasjon, og kan blant annet inneholde opplysninger om brukerens operativsystem, nettleser, skjermoppløsning, nettleser- og tastaturspråk, brukerens klikkstrøm og aktiviteter på tjenestene, og tilknyttede tidsstempler, osv.

    For å unngå enhver tvil, skal ikke-personlig informasjon tilknyttet eller koblet til personopplysninger betraktes som personopplysninger såfremt en slik forbindelse eller tilkobling finnes.

    Typer av Personopplysninger vi samler inn fra eller om deg:

    • Innlogginshistorikk og teknisk informasjon: For å forbedre funksjonaliteten av Tjenestene og for å gi deg en bedre brukeropplevelse, samler vi inn teknisk informasjon som overføres av enheten, inkludert bestemt programvare- og maskinvareinformasjon (for eksempel hvilken type nettleser og operativsystem din enhet bruker, språkinnstillinger, aksesstid og domenenavnet til nettstedet hvor du linket til tjenestene, osv).
    • Spillinformasjon: Vi samler inn informasjon fra spill, som blant annet inkluderer dine innskudd, spill, bonuser, varighet på spilløkter og rekordene dine. Vi kan også dele og publisere slik informasjon gjennom noen av våre plattformer.
    • Enhets- og tilkoblingsinformasjon: Hvis du laster ned Programvaren til din enhet kan vi samle inn informasjon fra den enkelte enhet du bruker for sikkerhets-, svindelavvergings- eller beskyttelsesformål. Vi kan for eksempel samle inn informasjon med hensyn til annen programvare som kjører samtidig med Programvaren for å oppdage om du bruker programvare som er forbundet med bedrageriaktivitet (f.eks. roboter, malware, osv) eller sjekke om tilkoblingen du bruker er via en VPN eller proxy.
    • Analytisk informasjon: Vi samler inn informasjon om din bruk av Tjenestene, som bruk av applikasjoner,loggfiler, brukeraktivitet (f.eks. besøkte sider, hvor mye tid tilbrakt på bestemte sider, nettlesing, klikk, handlinger. osv.), tidsstempler, varsler, osv. Denne informasjonen samles inn for blant annet feilsøkingsfeil og feil, samt for forskning og analyse av din bruk av Tjenestene.
    • Anonym informasjon: Vi kan anonymisere eller avidentifisere den informasjonen som samles inn av Tjenestene eller på andre måter, slik at informasjonen ikke på egen hånd kan identifisere deg personlig. Vår bruk og offentliggjøring av slik aggregert eller avidentifisert opplysningene er ikke underlagt noen restriksjoner under disse Retningslinjer for personvern, og vi kan avsløre det til andre uten begrensninger og for ethvert formål, for eksempel for reklame- eller markedsføringsøyemed.

VILKÅR FOR BEHANDLING AV PERSONLIG INFORMASJON

Vi behandler dine personlige opplysninger av en rekke årsaker, som hver foreskrives av relevante databeskyttelseslover.

  • Kontraktsoppfylling, overholdesle av juridiske forpliktelser
    Det er nødvendig for oss å behandle dine personlige opplysninger der det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt (for eksempel brukeravtalen) eller for at vi skal overholde vårt juridiske og / eller regulatoriske ansvar, inkludert, men ikke begrenset til, å overholde vilkårene i våre lisenser for pengespill og i samsvar med AML og KYC lovgivning.
  • Legitime interesser
    Vi behandler også dine personlige opplysninger der vi anser slik behandling for å være i våre (eller tredjeparts) legitime interesser, og sørger alltid for at slik behandling ikke påvirker dine interesser, rettigheter og friheter. Eksempler på behandling i samsvar med legitime interesser inkluderer: (i) hvor vi utleverer dine personlige opplysninger til et eller flere av våre tilknyttede / datterselskaper eller etter omstrukturering eller for interne administrative formål; (ii) oppdagelse og oppbevaring av opplysninger knyttet til de med ansvarlige spilleproblemer; (iii) behandling for å sikre nettverks- og informasjonssikkerhet, herunder å forhindre uautorisert tilgang til vårt elektroniske kommunikasjonsnettverk; (iv) å sikre integriteten til våre tjenester ved å bekjempe, rapportere og dele informasjon knyttet til mistenkelige satsningsmønstre eller bedrageriske aktiviteter; (v) overholder lovbestemte og regulatoriske krav (vi) utarbeide et skreddersydd belønningssystem for spillere; og (vii) dele personlig informasjon med våre rådgivere og profesjonelle tjenesteleverandører (for eksempel revisorer) for å sikre at vi overholder regulatoriske krav og beste praksis i bransjen.
  • Samtykke
    Behandlingen av dine personlige opplysninger vil først og fremst være nødvendig for at vi skal kunne tilby deg Tjenestene. Imidlertid kan vi ved visse anledninger be om ditt samtykke til å behandle personlig informasjon. I disse tilfellene blir dine personopplysninger behandlet i samsvar med slik samtykke, og du vil når som helst kunne trekke tilbake samtykket skriftlig.
  • Spesielle kategorier av personopplysninger
    Behandlingen av dine personlige opplysninger kan også innebære spesielle kategorier av personopplysninger, for eksempel rasemessig eller etnisk opprinnelse (som definert i artikkel 9 i GDPR). Vi behandler slik informasjon, samt gir den til kompetente myndigheter (som lisensieringsorganer eller rettshåndhevelsesorganer), der det er nødvendig for følgende formål (i den utstrekning det er tillatt etter gjeldende lov): (i) forebygging eller oppdagelse av ulovlig handling, (i) forebygging av uærlighet, feilbehandling eller annen alvorlig feilaktig oppførsel, forutsatt at innhenting av samtykke kan forstyrre disse formålene I tillegg kan vi behandle og avsløre slik informasjon der det er nødvendig for å beskytte ditt (eller andres) økonomiske velvære (for eksempel oppdagelse av og oppbevaring av informasjon knyttet til spilleavhengighet).

MINDREÅRIGE

Tjenestene er ikke utformet eller rettet til personer under 18 år med hensyn til bruken av Tjenestene (“Lovlig alder”). Hvis du ikke er i lovlig alder, skal du ikke laste ned eller bruke Tjenestene eller gi noen personlige opplysninger til oss.

Vi forbeholder oss retten til å få tilgang til og kontrollere alle Personopplysninger som samles inn fra deg. I tilfelle vi blir oppmerksomme på at en bruker som ikke er i lovlig alder har delt informasjon, kan vi slette slik informasjon med mindre det er nødvendig å overholde enhver lovlig eller lovbestemt forpliktelse som er bindende for oss. Hvis du har noen grunn til å tro at mindreårige har delt informasjon med oss, kontakt oss (våre kontaktdetaljer er tilgjengelige i avsnittet "HVORDAN Å KONTAKTE OSS").

HVORDAN BRUKER VI DEN INNSAMLEDE INFORMASJONEN?

Vi bruker dine personopplysninger til følgende:

  • Opprette, administrere og oppdatere kontoen din;
  • Og levere og drive Tjenestene (som f.eks. behandling av spill og betaling);
  • Kommunisere med deg og holde deg informert om våre nyeste oppdateringer av Tjenester of spesialtilbud;
  • Markedsføre våre Tjenester (mer informasjon under «Markedsføring»), samt sende deg reklamer, inkludert atferdsmessig reklame;
  • Slik fastslår du VIP statusen din;
  • Utføre analytiske, statistiske, og forskningsmål, med henblikk på å forbedre og tilpasse tjenestene til dine behov og interesser (f.eks. ved å samle inn rapporter om bruken av visse funksjoner i våre Tjenester);
  • For kunderelaterte forvaltningsformål, og for å støtte og feilsøke Tjenestene og svare på dine spørsmål;
  • For å gjøre det mulig for oss å videreutvikle, tilpasse og forbedre tjenestene basert på Brukernes vanlige preferanser og bruksområder;
  • Å gi deg et ansvarlig spillmiljø;
  • Å kommunisere med deg og å behandle dine ønsker om å utøve dine brukerrettigheter;
  • Å identifisere og godkjenne tilgangen til bestemte funksjoner i Tjenestene;
  • Å oppdage og forhindre svindel og ulovlig aktivitet eller annen aktivitet som kan skade eller påvirke Tjenestenes integritet, herunder ved å identifisere risikoer knyttet til din aktivitet på Tjenestene våre,
  • For å undersøke brudd på retningslinjene våre og Brukeravtalen samt håndheve retningslinjene våre og Brukeravtalen
  • Å undersøke og løse tvister i forbindelse med bruken av Tjenestene;
  • For å hjelpe oss med å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser i henhold til gjeldende lover eller forskrifter (for eksempel lover som regulerer pengespill, KYC og AML regulatoriske krav), inkludert for å fastslå din inntekstskilde eller tilgang til midler, eller som kreves av andre myndigheter, eller å overholde en stevning eller lignende rettslig prosess eller svare på krav fra statlige myndigheter; og
  • I tillegg bruker vi dine personlige opplysninger etter ditt spesifikke og informerte samtykke, for eksempel for visse markedsførings- og markedsføringsaktiviteter.

Når du ikke har gitt ditt samtykke til (eller har trukket ditt samtykke til) vår behandling av dine personopplysninger, kan vi fortsette å behandle dine personopplysninger (a) dersom behandlingen er nødvendig for kontraktens gjennomføring (dvs. Brukeravtalen) og/eller (b) dersom behandling er nødvendig for å etterkomme en juridisk forpliktelse som vi er underlagt; (c) der behandling er nødvendig med sikte på en legitim interesse for Konsernet (inkludert markedsføring).

MARKEDSFØRING

Konsernet vil bruke dine personlige opplysninger, for eksempel navn, hjemmeadresse, e-postadresse, telefonnummer, osv., selv eller gjennom tredjepartsleverandører med henblikk på å gi deg reklamemateriell om Tjenester og produkter, tjenester, nettsteder og applikasjoner som handler om: (i) andre selskaper i konsernet (ii) eller (ii) konsernets samarbeidspartnere og tilknyttede selskaper (samlet: «Markedsføringspartnere»), som vi mener kan være relevante for deg.

Vi kan også dele og oppgi Personopplysninger med våre Markedsføringspartnere med hensikt om å tilby forskjellige markedsføringstilbud, som vi eller våre Markedsføringspartnere mener kan være relevante for deg. Våre markedsføringspartnere kan bruke disse personopplysningene til ulike markedsføringsteknikker, som direkte e-post, post, SMS og telefon.

Vi bruker dine personlige opplysninger til å gi deg markedsføringsmateriale utelukkende hvor vi har en legitim interesse i å gjøre det, eller hvor vi har fått ditt samtykke.

Du kan når som helst avslå å motta ytterligere markedsføringstilbud fra oss eller fra tilknyttede markedsføringsselskaper ved enten: å følge retningslinjene som er tilgjengelige for markedsføringskommunikasjonen (for eksempel valg av tilbakekoblingslinken som er lagt inn i kampanjepostene), via "Min konto"-siden på nettstedet eller ved å kontakte support (våre kontaktdetaljer er tilgjengelige i avsnittet "HVORDAN Å KONTAKTE OSS"). Vær oppmerksom på at selv om du strykes fra våre e-postlister for markedsføring, kan vi fortsette å sende deg tjenesterelaterte oppdateringer og varsler.

Vennligst merk:: Du kan kontrollere levering av bestemte reklame- eller sosiale kampanjer gjennom innstillingene som tilbys av de respektive tredjepartsplattformene (for eksempel Facebook).

Dessuten, hvis du laster ned noen av våre mobilapplikasjoner til enheten din fra Apple AppStore eller Google Play, er den eneste måten å forhindre mottak av meldinger på å endre innstillingene på selve enheten.

MÅLRETTET REKLAME

Vi bruker tredjeparts reklameteknologi for å vise annonser når du besøker plattformen og bruker Tjenestene. Du kan velge bort mange tredjepartsreklamenettverk, inkludert de som drives av medlemmer av nettverksreklameinitiativet Network Advertising Initiative («NAI») og den digitale reklamealliansen Digital Advertising Alliance («DAA»).

For mer informasjon om denne praksisen til NAI-medlemmer og DAA-medlemmer, og dine valg når det gjelder å la disse selskapene bruke disse opplysningene, deriblant hvordan du kan melde deg ut av tredjepartsreklamenettverk som drives av NAI- og DAA-medlemmer, kan du besøke deres respektive nettsteder: http://www.networkadvertising.org/optout_nonppii.asp and http://www.aboutads.info/choices.

HVEM DELER VI OPPLYSNINGENE MED?

Vi verken leier, selger eller deler dine personopplysninger med tredjeparter («Mottakere») unntatt som beskrevet i personvernreglene. Personopplysningene vil kun bli kunngjort til mottakere i den utstrekning det kreves for det spesifikke formål, slik det fremgår av denne personvernpolitikken.

Vi deler Personopplysninger med følgende mottakere:

  • Enhver erstatningsleverandør som vi ansetter til å drive plattformene;
  • Bedrifter i konsernet og andre tilknyttede selskaper;
  • Spillleverandører;
  • Underentreprenører og tredjepartsleverandører, samt deres underleverandører, som eksempelvis (men ikke er begrenset til) cloud computing-selskaper, markedsføringsselskaper, identitetsbekreftelse og svindelforebyggende tjenester og andre dataverifikatorer;
  • Kredittrapporteringsbyråer og kredittreferansebyråer, inkludert navnebruk, adresse og alderskontroller. Disse mottakerne inkluderer Call Credit - for å lese mer om Call Credit databeskyttelsespraksis, gå til: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice;
  • Betalingsleverandører, betalingsprosessorer og banker;
  • Eventuelle tredjeparter som tilbyr tjenester tilknyttet driften eller forfremmelsen av konsernets gjeldende merkevarer;
  • Enhver tredjepart som gir deg en konkret pris;
  • Eventuelle tredjeparter som organiserer offline begivenheter eller turneringer på vegne av eller i forbindelse med andre selskaper i konsernet;
  • Hoteller og flyselskaper (som i sammenheng med offline begivenheter og kampanjer);
  • Revisorer, entreprenører eller juridiske / finansielle / andre rådgivere for hvilken som helst av konsernets forretningsprosesser;
  • Enhver tredjepart som undersøker, oppdager eller forhindrer bedragerisk eller ulovlig aktivitet eller gjør oss i stand til å håndheve våre retningslinjer, herunder for å fastslå inntektskilde eller midler (for eksempel myndigheter, rettshåndhevende organer, banker og andre etterforskningsorganer);
  • Spilleavhengighetsorganer;
  • Bevilgningsmyndigheter, myndigheter og reguleringsorganer, i samsvar med gjeldende lover og forskrifter; og
  • Potensielle kjøpere, etterfølgere eller investorer i hvilket som helst av selskapene i konsernet, eller i forbindelse med en bedriftstransaksjon (f.eks. salg av en vesentlig del av vår virksomhet, fusjon, omorganisering, konkurs, konsolidering eller eiendomssalg eller overføring av drift) i forhold til et selskap i konsernet (i så fall vil ervervende selskap eller erverver påta seg rettigheter og forpliktelser som beskrevet i denne personvernpolitikken).

I tillegg til de formålene som er oppført i disse personvernreglene, deler vi Personopplysninger med mottakerne for et av følgende formål:

  • Lagre slik informasjon på våre vegne, for eksempel ved hjelp av cloud computing-tjenesteleverandører;
  • Behandler slik informasjon for å hjelpe oss med vår forretningsvirksomhet (for eksempel å behandle betalinger og innskudd, godkjenne tilgangen din, revidere virksomheten vår, avdekke og forhindre svindel eller ulovlig aktivitet, osv.);
  • Utfører forskning, teknisk diagnostikk eller analyse;
  • Formidle målrettet reklame, samt salgsfremmende og informasjonsmateriale, i samsvar med vår markedsføringspolitikk (se ovenfor, i avsnittet «Markedsføring»); og
  • Når vi i god tro mener at offentliggjøring er nødvendig for å beskytte våre rettigheter eller rettslige krav, håndheve våre retningslinjer (inkludert brukeravtalen og personvernpolitikken), beskytte din sikkerhet eller sikkerheten til andre, samt å undersøke eller forhindre svindel, av sikkerhetsgrunner eller for å hjelpe oss med andre relaterte tekniske problemer.

INTERNASJONAL INFORMASJONSOVERFØRING

Siden vi opererer globalt, kan det være nødvendig for levering av Tjenester og i den utstrekning som kreves for det spesifikke formål, slik det er fastsatt i denne personvernerklæringen, å overføre dine personlige opplysninger til land utenfor EØS-området. Det er mulig at databeskyttelseslovene og andre lover i disse landene ikke er like omfattende som i EØS-området.

Vi gjør vårt beste for sikre at dine personlige opplysninger er beskyttet i samsvar med personvernerklæringen vår gjennom kontraktsmessige midler (for eksempel ved å bruke standard kontraktsklausuler godkjent av EU-kommisjonen for dataoverføring, som tilgjengelig her) eller andre midler (for eksempel å sikre at EU-kommisjonens vedtak fastsatte at slike jurisdiksjoner gir tilstrekkelig beskyttelsesnivå, som tilgjengelig her).

For mer informasjon om overføring av dine personlige data utenfor EØS, kontakt oss (våre kontaktdetaljer er tilgjengelig i avsnittet "HVORDAN Å KONTAKTE OSS").

TREDJEPARTS SPORINGSTEKNOLOGI

Når du besøker eller får tilgang til tjenestene våre (for eksempel når du besøker våre nettsteder), bruker vi (og lar tredjeparter bruke) web beacons, informasjonskapsler, piksler, skript, koder og andre teknologier («Sporingsteknologier»).

Sporingsteknologiene gjør det mulig for oss å samle inn informasjon om deg og din onlineadferd, samt enheten din (for eksempel datamaskinen eller mobilenheten), til forskjellige formål, for eksempel for å forbedre navigasjonen i tjenestene våre, forbedre ytelsen til tjenestene våre og tilpasse din opplevelse til tjenestene våre. Vi bruker også denne informasjonen til å samle statistikk om bruk av tjenestene våre, utføre analyser, levere innhold som er skreddersydd for dine interesser og administrere tjenester til våre brukere, annonsører, utgivere, kunder og partnere.

Vi lar også tredjeparter å samle informasjon om deg gjennom Sporingsteknologier. For å lære mer, vennligst se våre Retningslinjer for informasjonskapsler.

TREDJEPARTSTJENESTER

Ved bruk av Tjenestene kan du oppleve linker til tredjeparters nettsteder, tjenester eller applikasjoner. Da er det viktig å være klar over at disse personvernreglene ikke gjelder for tredjeparts nettsteder, tjenester eller applikasjoner, selv om de er tilgjengelige, nedlastbare eller på annen måte distribuert gjennom Tjenestene.

Vær oppmerksom på at slike tredjeparts nettsteder, tjenester eller applikasjoner ikke har noen tilknytning til konsernet. Vi påtar oss overhodet ikke ansvar når det gjelder personvern eller annen juridisk sak med hensyn til slike tredjeparts nettsteder og / eller tjenester. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom retningslinjene for personvern og vilkårene for bruk av slike tredjeparters nettsteder og / eller tjenester, ettersom vilkårene deres, og ikke våre, vil gjelde for alle dine samhandlinger med slike tredjeparter.

Du bør alltid nøye vurdere deres praksis i forhold til personvern, før du gir Personopplysninger til slike tredjeparter.

Du er bevisst og har frivillig forutsatt alle risikoer ved bruk av tredjeparts nettsteder, tjenester eller programmer. Du samtykker i at vi ikke skal ha noe ansvar med hensyn til slike tredjeparts nettsteder og din bruk av dem.

OPPBEVARING AV PERSONLIG INFORMASJON

Hvis du har registrert en konto gjennom Tjenestene våre, lagrer Gruppen de personlige opplysningene dine så lenge kontoen din er aktiv. I tillegg beholder Gruppen dine personlige opplysninger for ytterligere perioder, slik det er strengt nødvendig for å gjøre det mulig for Gruppen å oppfylle sine juridiske forpliktelser i henhold til gjeldende lover eller forskrifter, for eksempel gjeldende regler for pengespill, KYC og AML regelverk, samt å oppfylle Gruppens kontraktsforpliktelser.

I tillegg kan Gruppen beholde dine personlige opplysninger i lengre perioder, forutsatt at det er strengt nødvendig å beholde slik informasjon for Gruppens legitime interesser, for eksempel bedrageribeskyttelse og registrering, ansvarlig spill årsaker, løse eller utøve krav om potensielle tvister hvor Gruppen er bedt om å gjøre det av den aktuelle tilsynsmyndigheten.

DINE RETTIGHETER

Du kan kontakte oss når som helst via e-post (våre kontaktdetaljer er tilgjengelige under delen «SLIK TAR DU KONTAKT MED OSS»), og be om:

  1. Å få tilgang til eller slette personlig informasjon knyttet til deg;
  2. Å få endre eller oppdatere personlig informasjon om deg; (hvis du for eksempel mener at din personlige opplysninger er feil, kan du be om å få dem korrigert eller slettet). Vær oppmerksom på at du også kan be om at vi retter på feil i forhold til dine personopplysninger (unntatt i tilfeller hvor det er pålagt ved lov å oppbevare opplysningene i originalt format i henhold til gjeldende lover og forskrifter);
  3. At vi vil begrense eller stanse ytterligere bruk av dine personopplysninger;
  4. At vi vil gi personopplysninger som du frivillig ga oss i et maskinlesbart format.
  5. For å kunne nekte bruk av dine personlige opplysninger (f.eks. markedsføringsformål);
  6. Slik tilbaketrekker du ditt samtykke til våre behandlingsaktiviteter (forutsatt at slike behandlingstiltak er avhengig av ditt samtykke og ikke på annen juridisk basis);
  7. For ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling, inkludert profilering, som gir juridiske virkninger for deg eller påvirker deg på samme måte, med unntak av hvor slik behandling er nødvendig for utførelsen av kontrakten mellom deg og oss, eller det er basert på ditt eksplisitte samtykke, som angitt nedenfor.

Vær oppmerksom på at disse rettighetene ikke er absolutte, og forespørsler er underlagt gjeldende lovkrav, inkludert gamblingforskrifter og andre rettslige og etiske rapporterings- eller dokumentkravsforpliktelser. Vi kan også rette, fylle ut eller fjerne ufullstendig eller unøyaktig informasjon, når som helst og etter eget skjønn, i samsvar med våre interne retningslinjer.

HVORDAN VI SIKRER DIN INFORMASJON

Vi er svært omhyggelige når det gjelder å gjennomføre og vedlikeholde sikkerheten omkring Tjenestene og dine opplysninger. Vi har iverksatt nødvendige fysiske og teknologiske sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert tilgang, for å opprettholde datasikkerhet, og for å bruke den informasjonen vi samler inn på nettet på riktig måte. Disse sikringstiltakene varierer basert på hvor sensitive de opplysningene vi samler inn og lagrer er.

Vi benytter industristandards prosedyrer og kontroller, for å sikre sikkerheten til våre brukere, for eksempel:

  • Sikker nettverkstopologi, som omfatter inntrengingsforebygging og brannmursystemer;
  • Kryptert kommunikasjon;
  • Autentisering og tilgangskontroll;
  • Eksterne og interne revisjonstester, osv.

Selv om vi tar rimelige skritt for å beskytte informasjon, kan vi ikke være ansvarlig for handlingene til de som får uautorisert tilgang til eller misbruker tjenestene, og vi gir ingen garanti, direkte, indirekte eller på annen måte, at vi vil forhindre en slik tilgang.

ENDRINGER TIL PERSONVERNPOLITIKKEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne Personvernerklæringen når som helst, så besøk denne siden ofte. Vi kommer til å varsle om vesentlige endringer av denne personvernerklæringen på Tjenestene og / eller vi sender deg en e-post om slike endringer til e-postadressen du har angitt. Slike vesentlige endringer vil tre i kraft fjorten (14) dager etter at slik varsel ble gitt på envher av de ovennevnte metoderne. Ellers er alle andre endringer i denne personvernerklæringen effektive etter den oppgitte "Sist revidert" datoen. Din fortsatt bruk av Tjenestene etter siste oppdateringsdato er aksept for at du samtykker i være bundet av endringene.

SLK TAR DU KONTAKT MED OSS

Hvis du har generelle spørsmål om tjenestene eller informasjonen vi samler om deg og hvordan vi bruker den, kan du ta kontakte oss via et av selskapene som er beskrevet nedenfor, som forklart nedenfor:

For følgende jurisdiksjoner: Navn på Gruppens Datakontroller Kontaktinformasjon
Hvis du spiller eller registrerer et konto i Storbritannia 888 UK Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Hvis du bruker et av våre spillprodukter mens du er i Irland 888 Ireland Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Sverige 888 Sweden Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
kontakt@888.se
Portugal 888 Portugal Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
suporte@888.pt
Spania 888 Spain PLC c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Soporte@888.es
Danmark 888 Denmark Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Kontakt@888.dk
Italia 888 Virtual Marketing Services Italia Limited

Merk at Gruppen er lisensiert av det italienske toll- og monopolkontoret (""Agenzia delle Dogane e dei Monopoli"" eller ""ADM"") for å levere Tjenestene til brukere i Italia og har kontorer i Gibraltar, 57/63 Line Wall Road.
ADM er en selvstendig datakontroller med kontrollaktiviteter på vegne av det offentlige og institusjonelle mål.
Besøk ADM Ufficio Gioco a Distanza via della Luce 34 a/bis -00153 Roma, for å lese mer om hvordan ADM behandler din personlig informasjon.
c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Supporto@888.it
Romania 888 Romania Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
Suport@888.ro
Hvis du spiller i et hvilket som helst europeisk marked for enkeltmarkedet (unntatt der en lokal lisens gjelder, for eksempel i Storbritannia, eller hvis det er angitt ellers i denne delen) eller i New Zealand. Virtual Digital Services Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com
Alle andre jurisdiksjoner Cassava Enterprises (Gibraltar) Limited c/o: Data Protection Officer
Suite 601-701 Europort Avenue, Gibraltar
support@888.com

Vi gjør det vi kan for å svare deg innen rimelig tid. Ta gjerne kontakt med oss når som helst. Hvis du ikke er fornøyd med vårt svar, kan du sende inn en klage til den gjeldende databeskyttelsesmyndigheten.



Personvernerklæringen er utarbeidet på engelsk. I tilfelle av uoverensstemmelse mellom betydningen av eventuelle oversatte versjoner av personvernerkæringen og engelskspråklige versjonen, skal betydningen av den engelskspråklige versjonen gjelde, i den utstrekning det er tillatt etter innenlandsk lovgivning i jurisdiksjonen du bor i.


Sist oppdatert april, 2019

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en personlig opplevelse og tilpassede annonser. Du godtar retningslinjene våre angående informasjonskapsler når du bruker dette nettstedet. Finn ut mer.